+36 (74) 528 390 Damjanich utca 33-35. Szekszárd, H-7100 Magyarország

JAKO FÉMÁRUGYÁR

A JAKO Fémárugyár részeit a precíziós alkatrészek gyártása, valamint a villanymotorok és rendszerösszetevők szerelési területei képezik.

D1_BT3_0520


PRECÍZIÓS ALKATRÉSZEK GYÁRTÁSA

Szekszárdi üzemünk a JAKO komplex és nagy pontosságú precíziós alkatrészek gyártására specializálódott. Ehhez széleskörű ismereteket sajátítottunk el a forgácsolás területén. Rendkívül modern gépparkunkkal és kiválóan képzett munkatársainkkal az ügyfeleknek mindenkor megfelelő gyártási szélességet és mélységet kínálunk.

Íme, Adam Koch, társaságunk alapítójának jelmondata: „Amit nem tudunk mérni, azt gyártani sem tudjuk.‟ E gondolat megmutatkozik a mérőlaborunkban is, ami a legújabb mérési technlogóvail lett felszerelve. Speciális mérőberendezésekkel rendelkezünk a fogazásokhoz, a kontúrokhoz és felületekhez, valamint optikai és 3D mérésekhez.

SZAKTERÜLETEINK: Esztergálás, Hosszanti esztergálás, Maratás, Csigás maratás, Csiszolás, Fogazás, Beszegés, Üregelés, Koptatás.

D2_BT3_0689


VILLANYMOTOROK SZERELÉSE

Szintén a szekszárdi telephelyen szerelünk több mint 150 különböző típusú villanymotort.

A villanymotorok gyártása és fejlesztése az ügyfelek követelményeinek megfelelően történik. Ezeket például személy- és tehergépjárművek, illetve buszok ablaktörlő-rendszereiben használják, de más speciális hajtórendszeres ipari alkalmazások területén is. A villanymotorjaink különböző foglalati típusait robotvezérlésű, részben automatizált berendezéssel készítjük. Felettébb fontos számunkra, hogy a funkció szempontjából releváns alkatrészeket magunk készítsük, amellyel magas fokú szinergiahatásokat érhetünk el.

SZAKTERÜLETEINK: Szerelés, Konzolhajlítás, Forrasztás, Működésellenőrzés, Zajellenőrzés.

D3_BT3_0154


RENDSZERÖSSZETEVŐK SZERELÉSE

Rendszerösszetevőket készítünk az autó- és haszongépjármű-ipar, valamint a villamos és multifunkciós szerszámok gyártói számára.

Gerjeni üzemünkben kézi munkával szerelünk össze különböző termékeket a cserealkatrész igény fedezetére. Például olyan kezelőelemeket, mint indító és leállító gombok, választókarok és ablakemelők. Ezenfelül ezen a helyszínen készítünk széntartó tárcsákat is (Brush Cards) villanymotorjaink számára.

A biztonsági alkatrészek, amikhez 100%-os kontrollra van szükség, itt megbízhatóan és szakértelemmel kerülnek ellenőrzésre.

JAKO MEDITEC

A JAKO Meditec céggel tovább bővítettük vállalatunkat a műanyagfröccsöntés területén.

BT1_0163


Teljes kémcső-állvány rendszereket gyártunk vér, szérumok, szövetek, próbáinak, stb. archiválásához, a laboratóriumtechnika területére.

Ennek során innovációs készségünket ismételten egy szabadalmaztatott újdonsággal bizonyítottuk be. Egyik ügyfelünk számára speciális fröccsöntőeljárást fejlesztettünk ki. A módszer különlegessége két különböző színű műanyag „nedves a nedvesre‟ eljárással egy lépésben történő egymásra fröccsöntése, mely így homogén egységet képez.

Ennek hála rendkívül magas sűrűség érhető el a próbacső alsó részén, ahova a jelölés felvitelre kerül, így a minták szélsőséges mínusz hőmérsékletek esetén is optimálisan tárolhatók.

SZAKTERÜLETEINK:
» A kémcső-állvány rendszer az ügyfelek kívánalmainak megfelelően gyártható. A céges logók és a zárak színe szabadon választható;
» A kémcső ügyfélspecifikusan kódolhatók 2D-Datamatrix Code-dal;
» A 2D-Datamatrix Code lézerrel kerül felvitelre a csövek fekete alsó oldalára;
» A csövek „screw cap‟ vagy „push cap‟ használatával zárhatók le;
» Az állványok ügyfélspecifikus kódolása 1D-lineáris vonalkóddal;
» Gyártás és csomagolás tisztateres körülmények között;
» Kiválóan alkalmas a próbák tárolásához szélsőséges mínusz hőmérsékleten;
» A kódok archiválásra kerülnek, a hiánytalan nyomonkövethetőség biztosítása érdekében.

JAKO INNOTEC

A JAKO innotec üzleti tevékenységei az acélszerkezet gyártás, lakatos és hegesztési munkálatok, valamint számos további kézműves munkafolyamat.

D2_BT3_1177


A JAKO Innotec üzleti tevékenységei az acélszerkezet gyártás, lakatos és hegesztési munkálatok, valamint számos további kézműves munkafolyamat.

Szakértő és folyamatosan továbbképzett munkatársaink minden karbantartást és javítást elvégeznek a JAKO vállalatcsoport számára. Biztosítják a gépek zökkenőmentes működését, valamint azt, hogy ügyfeleinknek minden áron pontosan tudjuk szállítani a kifogástalan minőségű termékeket. Ingatlanjainkat és a teljes épülettechnikát szintén a JAKO innotec szakemberei tartják karban. A JAKO innotec külső cégek számára is kínál szolgáltatásokat az acélgyártás területén.

SZAKTERÜLETEINK: Acélmegmunkálás, Lakatos munkák, Hegesztés, Karbantartás és berendezés, Javítás.

Close Menu
error: © Minden jog fenntartva! - JAKO Kft.