+36 (74) 528 390 Damjanich utca 33-35. Szekszárd, H-7100 Magyarország

Az oldal jelenleg feltöltés alatt, az előforduló hibákért elnézésüket kérjük.
Sorry, our website is under construction.

JAKO FÉMÁRUGYÁR

A JAKO Fémárugyár részeit a „precíziós alkatrészek gyártása‟, valamint a „villanymotorok és rendszerösszetevők szerelési‟ területei képezik. PRECÍZIÓS ALKATRÉSZEK GYÁRTÁSA Szekszárdi üzemünk a JAKO komplex és nagy pontosságú precíziós alkatrészek gyártására specializálódott. Ehhez széleskörű ismereteket sajátítottunk el a forgácsolás területén. Rendkívül modern gépparkunkkal és kiválóan képzett munkatársainkkal az ügyfeleknek mindenkor megfelelő gyártási szélességet és mélységet kínálunk. Íme, Adam Koch, társaságunk alapítójának jelmondata: „Amit nem tudunk mérni, azt gyártani sem tudjuk.‟ E gondolat megmutatkozik a mérőlaborunkban is, ami a legújabb mérési technlogóvail lett felszerelve. Speciális mérőberendezésekkel rendelkezünk a fogazásokhoz, a kontúrokhoz és felületekhez, valamint optikai és 3D mérésekhez. SZAKTERÜLETEINK: ❙❙ Esztergálás ❙❙ Hosszanti esztergálás ❙❙ Maratás ❙❙ Csigás maratás ❙❙ Csiszolás ❙❙ Fogazás ❙❙ Beszegés ❙❙ Üregelés ❙❙ Koptatás

JAKO MEDITEC

A JAKO Meditec céggel tovább bővítettük vállalatunkat a műanyagfröccsöntés területén. Teljes kémcső-állvány rendszereket gyártunk vér, szérumok, szövetek, próbáinak, stb. archiválásához, a laboratóriumtechnika területére. Ennek során innovációs készségünket ismételten egy szabadalmaztatott újdonsággal bizonyítottuk be. Egyik ügyfelünk számára speciális fröccsöntőeljárást fejlesztettünk ki. A módszer különlegessége két különböző színű műanyag „nedves a nedvesre‟ eljárással egy lépésben történő egymásra fröccsöntése, mely így homogén egységet képez. Ennek hála rendkívül magas sűrűség érhető el a próbacső alsó részén, ahova a jelölés felvitelre kerül, így a minták szélsőséges mínusz hőmérsékletek esetén is optimálisan tárolhatók.
JAKO INNOTEC

A JAKO innotec üzleti tevékenységei az acélszerkezet gyártás, lakatos és hegesztési munkálatok, valamint számos további kézműves munkafolyamat. Szakértő és folyamatosan továbbképzett munkatársaink minden karbantartást és javítást elvégeznek a JAKO vállalatcsoport számára. Biztosítják a gépek zökkenőmentes működését, valamint azt, hogy ügyfeleinknek minden áron pontosan tudjuk szállítani a kifogástalan minőségű termékeket. Ingatlanjainkat és a teljes épülettechnikát szintén a JAKO innotec szakemberei tartják karban. A JAKO innotec külső cégek számára is kínál szolgáltatásokat az acélgyártás területén.


Close Menu