+36 (74) 528 390 Damjanich utca 33-35. Szekszárd, H-7100 Magyarország

Idén is megrendezésre került közösségépítő családi napunk. Az alábbi cikket a TEOL.hu oldalon írták rólunk:

“Nem csak az autóiparban nyújtott precizitás és a magas minőség jellemzi a Jako Kft.-t, hanem az igazi csapatmunka is. Ezért a családi vállalkozásként működő cég három évvel ezelőtt bevezette a családi napot.

Az idei családi napra több mint háromszázan látogattak el Domboriba. A szervezést Blázer Diána és Farkas Ildikó végezték a Szekszárdi Kajak-Kenu Sportegyesület vezetőivel, Inger Nikolettával és Jámbor Attilával.

A legtöbb játék igazi csapatmunkát igényelt. Ilyen volt a sárkányhajóverseny, amiben a munkatársaknak együttműködve, közös ritmusban kellett evezniük a győzelem elérése érdekében. Mindenki nagyon motivált és elszánt volt, a lelkes csapatok csuromvizesen szálltak ki a hajókból.

Családi napunk helyszíne a mesés Fadd-Dombori strandja

A tutajépítő verseny során a munkatársak szintén megmutathatták kreativitásukat. A kerékbelsőkből és deszkákból készült tutajok felborulás és elsüllyedés nélkül értek át a túlpartra. A kapitányok – férfiak és nők egyaránt – jócskán vizesek lettek. A szeles időnek köszönhetően a ruhák hamar megszáradtak, a kollegáknak pedig jólesett a felfrissülés.

A kissé szeles, viszont napsütéses délutánon nagy volt az igény a fagylaltra, a frissítő italokra, valamint a helyben sütött lángosra is.
A gyerekek körében az arcfestés és a csillámtetoválás volt a legnagyobb sláger. Az Oblisz családnak köszönhetően kicsik és nagyok szintúgy kipróbálhatták a légvárakat, a trambulint és a különböző vízi játékokat (
www.aquabubbles.hu).

A rendezvényről nem hiányozhattak a jó ételek és a kellemes italok. Ezekről idén is Keszthelyi Szabolcs és a szekszárdi Szász Étterem és Söröző gondoskodott. A résztvevők kézműves hamburgert és helyben sütött krumplit kaptak ebédre.
A Jako Kft. vezetősége Adam, Andreas és Joachim Koch a program alkalmával nyugodt és laza légkörben ismerkedhettek meg a munkatársak családjaival is.

A családi nap minden évben egy olyan közösségi programot jelent a cég dolgozóinak, amely során kizökkenhetnek a mindennapi rohanásból és feltöltődést nyújt az előttük álló feladatokhoz.

A rendezvény pozitív visszhangja és sikere megerősítette a cég vezetőségét abban, hogy jövőre ismét megadja a lehetőséget egy közös családi nap megrendezésére, mivel a jó csapatmunka a cég vállalati filozófiájának fontos eleme.”


Forrás: Teol.hu

Vélemény, hozzászólás?

Close Menu
error: © Minden jog fenntartva! - JAKO Kft.