+36 (74) 528 390 Damjanich utca 33-35. Szekszárd, H-7100 Magyarország

KARRIER A JAKO CÉGCSOPORTNÁL!

Minden vállalat csak annyira jó, mint a munkatársai.

A kollégák pedig akkor tudják legjobban megmutatni képességeiket, ha a munka- és keretfeltételek minden tekintetben megfelelőek. Ezért a JAKO cégnél különösen fontos számunkra egy olyan környezet kialakítása, amely segíti a teljesítményemelkedést és nyitott kommunikációt biztosít. Nem csoda tehát, hogy számos alkalmazottunk több éve dolgozik vállalatunknál, jó néhányan pedig szakmai pályafutásuk kezdete óta.

MI VAGYUNK A JAKO – MUNKATÁRSAINK

Nálunk mindenkinek lehetősége van a továbblépésre. Rendszeresen szervezünk továbbképzéseket, tréningeket és kiegészítő oktatásokat, szakterülettől függetlenül. A JAKO átlagon felüli juttatásokat kínál. Ráadásul a sikeresen teljesített kiegészítő képzéseket és a vállalati érdekek képviseletében való részvételt egyedi béremelésekkel honoráljuk. Folyamatosan keresünk új munkatársakat. Jelentkezzen ha a CNC-technika szakértője, a minőségbiztosítás és műanyagfröccsöntés a szakterülete, esetleg más műszaki és kereskedelmi szakképzettséggel rendelkezik. Mindenkit arra szeretnénk bátorítani, hogy érdeklődjön a betölthető pozíciók iránt.

Nem csak a munkaidő alatt állunk munkatársaink rendelkezésére! Cégünk saját labdarúgó csapatával és más sportlehetőségekkel, továbbá családi napokkal erősítjük az összetartást és a csapatszellemet.

A régióért számos tekintetben sokat teszünk, legyen szó helyi sportesemények, társasági események vagy a helyi kultúra financiális támogatásáról. Büszkék vagyunk arra, hogy nagyszabású társadalmi felelősségvállalásunkért a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) a „Prima Primissima‟ díjjal tüntetett ki minket 2015-ben.

A következő pozíciókra keresünk munkatársakat:

Minőségbiztosítási Vezető (Műanyagfröccsöntő terület)
Gépkezelő (Műanyagfröccsöntő terület)
Operátor
(Műanyagfröccsöntő terület)

Aktualizálva: 2020.02.05
Legfrissebb álláshirdetéseinkért, valamint a részletekkel kapcsolatosan keresse fel Facebook oldalunkat!

www.facebook.com/JAKOKFT

Jelentkezés a betölteni kívánt pozícióra:


Amennyiben a felsorolt pozíciók bármelyike felkeltette érdeklődését és szeretne a JAKO Cégcsoporthoz tartozni, kérjük küldje el fényképes önéletrajzát az alábbi elérhetőségek egyikére. Kérdés esetén pedig keressen minket bizalommal telefonon, vagy személyesen vállalatunk telephelyén.

Tuller Tamás (személyügyi vezető)
+36 20 262 5701 (H-P 7:30 - 16:00)
tamas.tuller@jakokoch.hu
7100 Szekszárd, Damjanich utca 33-35.

Close Menu
error: © Minden jog fenntartva! - JAKO Kft.