+36 (74) 528 390 Damjanich utca 33-35. Szekszárd, H-7100 Magyarország

A JAKO CSOPORT TÖBB MINT 20 ÉVES SZAKÉRTELEM

Mi, a JAKO cégnél minőségi és műszakilag kiváló precíziós alkatrészeket, villanymotorokat és rendszerösszetevőket gyártunk az autó- és haszongépjármű ipar számára, berendezésgyártáshoz és gépészethez-, valamint további iparágaknak, mint a villamos és multifunkciós készülékek. Ezenfelül műanyag termékeket is készítünk a labortechnikai területek próbaarchiválásai számára. Cégünket 1998-ban, Szekszárdon alapítottuk. Német gyökerekkel rendelkező családi vezetésű vállalatként szolgáltatásaink erősen ügyfélorientáltak. A JAKO csoport három vállalatot tartalmaz: a JAKO fémárugyárat, a JAKO meditec és a JAKO innotec-et. Folyamatosan növekedünk: kezdetben 40, mára 400 munkatárs dolgozik a teljes JAKO csoportnál. Történetünk sarkalatos pontját képezi a gerjeni üzem megnyitása 2008-ban, majd 2015-ben a JAKO meditec alapítása, melyben a műanyagfröccsöntés a fő profil. A jövőben is olyan partnernek tekintjük magunkat, aki szorosan együttműködik ügyfeleivel, hogy igényre szabott és innovatív megoldásokat fejleszthessünk és valósíthassunk meg. Ehhez rendszeresen befektetünk gépparkunk és munkatársaink szakismereteinek fejlesztésébe. Meggyőződésünk, hogy a növekedéshez stabil gazdasági alapokra van szükség. A fenntarthatóságra is kulcsszerep jut.

MIBEN MÁS A JAKO?

Az ügyfeleinkkel közösen elvégzett termékfejlesztésektől a kész végtermékig minden felmerülő tevékenység egy kézből származik. Ezáltal megbízásainkat gyorsabban és rugalmasabban tudjuk megvalósítani. Technikusaink a partnerekkel egyeztetik a tervezett követelményeket és kívánalmakat, ugyanakkor ellenőrzik azok megvalósíthatóságát a gazdaságossági és minőségbiztosítási szempontok figyelembevételével.

A gyártáshoz a legmodernebb gépek mellett egy magas szinten felszerelt finommérési tér, egy ultrahangos mosóberendezés, valamint egy tisztateres technológiával rendelkező gyártási terület áll rendelkezésesünkre. Természetesen minden releváns követelménynek megfelelünk, amit a következő tanúsítványok is alátámasztanak: ISO 9001, ISO TS 16949 és ISO 14001.

Az ügyfélorientált rövid és gyors szolgáltatási utak családi vállalatunk számára kiemelkedő fontosságúak, ezért egy motivált menedzsmentcsapat segíti az effektív döntéshozatalt. Az összes kulcsfontosságú pozíciót német vagy angol nyelvtudású munkatársak töltik be, ami biztosítja a zökkenőmentes kommunikációt. A tény, miszerint ügyfélközpontúságunkkal sikereket érünk el, nem utolsósorban abból is kitűnik, hogy hosszú ideje együttműködünk számos neves vállalattal Európa szerte.

TEKINTSE MEG BEMUTATKOZÓ VIDEÓNKAT:

Az alábbi imázs videó a JAKO Kft. 20 éves fennállása alkalmából készült.

Close Menu
error: © Minden jog fenntartva! - JAKO Kft.